Mies petti – naisen kosto oli poikkeuksellisen näyttävä

Lifestyle · Stara.fi

Internetin aikakaudella ihmiset ovat päässeet nauttimaan yllättävän usein muualla maailmassa tehdyistä kostotoimista, jotka lähes poikkeuksetta liittyvät ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuneisiin pettymyksiin.

Sosiaalisessa mediassa ihastellaan parhaillaan tapausta, jossa Jennifer-niminen vaimo sai selville miehensä syrjähypyn Jessica-nimisen naisen kanssa, Fox News uutisoi.

Tapauksesta suivaantunut vaimo päätti kostaa poikkeuksellisen näyttävästi ja sijoittaa parin yhteisiä talousvaroja tähän kostoon. Hän nimittäin osti moottoritien varrelta valtavan ilmoitustaulun, jossa hän kertoi asiasta ja samalla paljasti miten oli saanut uskottomuuden selville.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– GPS-paikannin 250 dollaria, Nikonin kamera zoomilla 1.600 dollaria, aviomiehen saaminen kiinni valehtelemisesta ja tämän mainostaulun ostaminen sijoitusrahoillamme PRICELESS! Kerro Jessicalle, että muutat hänen luokseen. -Jennifer.