SueLyn Medeiros julkaisi selfie-koosteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar SueLyn Medeiros pääsi pari vuotta sitten otsikoihin, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta. Hänen seksivideonsa päätyi aiemmin myös varkaiden käsiin, mistä neitokainen oli hyvin järkyttynyt.

Nyt 21-vuotias neitokainen on julkaissut Instagram-blogissaan otoksia, jotka todistavat hänen muodokkuutensa mahdollisille epäilijöille. Eräässä kuvista SueLyn esittelee jättikokoisia rintojaan lähikuvassa. Muut otokset keskittyvät tuomaan esille mallineidon kurvikasta takamusta.

SueLyn Medeiros kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. SueLyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon. Mallineito on esiintynyt muun muassa R. Kellyn, Snoop Doggin ja Chris Brownin musiikkivideoilla sekä lukuisissa mainoksissa.