Suelyn Medeiros rohkeissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar SueLyn Medeiros ei ole vielä tunnettu Suomessa, mutta muualla maailmassa neitokaisen runsaat muodot on jo noteerattu. Neitokainen pääsi pari vuotta sitten otsikoihin, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta.

Seksikkäimmäksi kännikuskiksi viihdelehdissä tituleerattu kaunotar on nyt ollut lomailemassa läheistensä kanssa. SueLyn julkaisi rantakuviaan Instagram-blogissaan. Otoksissa nähdään kurvikas kaunotar, jonka on vetäissyt ylleen hyvin niukkoja bikiniasuja.

SueLyn Medeiros on monien kommellusten nainen. Taannoin hänen seksinauhansa päätyi varkaiden käsiin. Videolla kaunotar harrasti seksiä poikaystävänsä kanssa. Neitokainen kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. SueLyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon.