Kohuväite: Cocolla salainen rakastaja Las Vegasissa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T ja Coco-vaimo joutuivat vastikään suhdeskandaalin keskelle, kun blondin neitokaisen väitettiin pettäneen miestään räppäri-tuottaja AP9:n kanssa. Asia selvisi verkkoon päätyneistä kuvista, joissa kurvitar suutelee miestä.

Sittemmin verkkoon levisi otoksia, joissa myös Mustafa Abdi -niminen mies kouri naisen peppua. Nyt Cocon väitetään pettäneen Ice-T:tä uuden komistuksen kanssa. Hänen kerrotaan viettäneen Las Vegasissa varsin villiä bile-elämää kuin sinkkuneito ikään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lähteiden mukaan räppärin vaimo on nähty Jamie Thomas -nimisen miehen seurassa syntisen kaupungin sykkeessä. Promoottori vietti muun muassa paikallisessa baarissa aikaa Cocon kanssa. Pari joutui illan aikana äänekkääseen riitaan, jonka jälkeen vaaleaverikkö ryntäsi ulos ravintolasta.

Thomas on Hollywood Gossip -sivuston mukaan kieltänyt väitteet parin tapailusta. Miehellä on suunnitteilla Las Vegasissa kuvattava oma realitysarja, joka saattaa päätyä esitettäväksi E!-kanavalle.

Ensimmäiset bilekuvat saivat alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy parhaillaan oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi.