Mies sai porttikiellon bingohalliin – huusi väärään aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisella miehellä ei ollut pelionnea, kun hän huusi väärässä kohtaa ”Bingo!”. Hän sai nimittäin virheestään kuuden kuukauden pituisen porttikiellon pelisaliin.

Austin Whaley oli ystävineen ollut kentuckylaisessa bingohallissa, kun hän oli huutanut bingoa mielivaltaisesti lähes taukoamatta ja jokaisen arvotun numeron jälkeen. Bingohallin valvoja kertoo, että koko peli oli jouduttu keskeyttämään miehen väärien huutojen takia, Cincinnati.com-sivusto raportoi.

Bingo-peli perustuu onneen ja sattumaan. Peli on kehitetty Italiassa jo 1530-luvulla ja sitä pelattiin aluksi pavuilla. Koska pelin alkuperäinen, papua tarkoittanut nimi Beano ei taipunut pohjoisamerikkalaisen suuhun, muutettiin pelin nimi 1900-luvulla muotoon Bingo.