Uskomaton tempaus: Mies tatuoi tuntemattomien nimiä jalkoihinsa

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmiset ottavat tatuointeja mitä erikoisemmista syistä. Taannoin kerroimme eräästä naisesta, joka tatuoi deittinsä nimen kasvoihinsa. Rakastunut kaunotar hehkutti asiaa muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt eräs brittimies on kerännyt 200 puntaa, eli noin 250 euroa, hyväntekeväisyyteen antamalla 14 eri tahon tatuoida nimensä jalkoihinsa. Walesilainen Mark Davies myi halukkaille ihmisille ja yrityksille tatuointitilaa jaloistaan. Kymmenellä punnalla, eli 12 eurolla, henkilö sai jo lunastettua oman paikkansa Daviesin iholta.

Lukuisat paikalliset yritykset lähtivät myös mukaan tempaukseen. Nyt miehen jalkoja koristavat Mani’s Grill House ja George Maindee -ravintoloiden nimet. Davies lahjoitti lopulta keräämistään rahoista 165 puntaa, eli 200 euroa, syöpätutkimukseen, uutisoi Female First -sivusto.