Supertähdet Suomeen Gumball 3000 -kisassa: ”David Hasselhoff, Tony Hawk, Eve, Xzibit…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime vuosina saaneet seurata mielenkiinnolla maailmankuulua Gumball 3000 -autokilpailua, sillä Duudsonit ovat olleet näkyvästi mukana kisassa. Tänä vuonna supertähtien kansoittama kilpailu saapuu toukokuussa myös Suomeen.

Staran saamien tietojen mukaan Suomeen saapuvat autoineen muun muassa näyttelijä-laulaja David Hasselhoff, räppärit Eve ja Xzibit sekä skeittitähti Tony Hawk. Lisäksi mukana on myös suomalaisia tähtiä, joiden henkilöllisyyttä ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Gumball 3000 käynnistyy 18. toukokuuta Kööpenhaminasta, josta matka jatkuu Tukholman kautta Turkuun ja sieltä Helsinkiin. Supertähdet nähdään autoineen Helsingissä tällä tietoa 20. toukokuuta. Suomesta matka jatkuu Pietariin, Tallinnaan, Riikaan, Varsovaan, Krakovaan ja lopulta Wienin kautta Monacoon sopivasti F1-viikonlopuksi. Yksi tapahtuman sponsoreista on suomalainen energiajuomabrändi Battery.