Psykopaatti paljasti: Justin Bieberin murhasuunnitelma yhä voimassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna kahden miehen uutisoitiin tulleen pidätetyksi poptähti Justin Bieberin murhan suunnittelemisesta kolmannen, jo valmiiksi vankilassa istuvan miehen kanssa. Miesten hyytävään suunnitelmaan kuului tähden sieppaaminen ja hänen kivestensä leikkaaminen puutarhasaksilla.

Veriteko estettiin, kun vanginvartija sai vihiä 15-vuotiaan tytön murhasta ja raiskauksesta tuomitun Dana Martinin uusista suunnitelmista. Murhaaja on nyt paljastanut Details-lehden toimittajan tekemässä haastattelussa, että hän suunnittelee edelleenkin riistävänsä ”ihailemansa” Justin Bieberin hengen.

– Suunnitelma on edelleen voimassa. Se ei katoa mihinkään. Luuletko todellakin, että lopettaisin tähän? Dana Martin vihjasi lehden haastattelussa.

The Sun -lehden mukaan Yhdysvaltain poliisit uskovat, että Dana Martin saattaa olla lukuisten maassa tapahtuneiden sieppausten ja murhien taustalla. Poptähteen kohdistuvat uhkaukset otetaan Justin Bieberin edustajan mukaan vakavasti.

Murhasuunnitelma meni pieleen, kun poliisi sai tehtävään pestatut palkkamurhaajat Mark Staaken ja Tanner Ruanen kiinni Vermontissa. Miehet suunnittelivat kidnappaavansa Bieberin marraskuussa, kun laulajalla oli keikka Madion Square Gardenissa. Rikolliset halusivat tehdä teinitähdelle kastraation puutarhasaksilla. Kastraation jälkeen murhasuunnitelma olisi viety päätökseen kuristamalla Bieber kuoliaaksi kravatilla.