Katy Perryn asu liian rohkea lasten gaalaan – rinnat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry nousi aikoinaan maailmanmaineeseen I Kissed a Girl -hittinsä myötä. Laulajakaunotar seurusteli viime kesästä saakka muusikko John Mayerin kanssa, mutta sittemmin pariskunnan on uutisoitu eronneen. Viime aikoina Katy on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Katy Perry ei ole kuitenkaan ehtinyt murehtia eroa, sillä hänet nähtiin viikonloppuna Nickelodeon-televisiokanavan Kids Choice -gaalajuhlassa. 28-vuotias laulajatar tunnetaan asuvalintojensa antoisista kaula-aukoista, eikä värikkääseen toppiin ja hameeseen sonnustautunut tähti tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa. Ei, vaikka kyseessä oli nimenomaan lapsille suunnattu gaalatapahtuma.

Katy Perry, oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, teki historiaa Teenage Drean -hittialbumillaan. Hän on ensimmäinen naisartisti, jonka albumilla on viisi listaykköseksi noussutta kappaletta. Perry on myynyt maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa levyä ja 75 miljoonaa biisiä. Neitokainen julkaisi taannoin Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuvan, jossa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana.