Kotivalvoja iski 16-vuotiaan ongelmanuoren: ”Syyttävät pedofiiliksi”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisoinnin kohteeksi päätyy lasten parissa työskenteleviä ihmisiä, jotka ylittävät ammatilliset rajansa ja rakastuvat huoltamaansa nuoreen. Nyt Britanniassa ongelmanuorten asuntolassa työskennellyt Louise McHugh kohtasi elämänsä yllätyksen, kun 16-vuotias Ryan Esdale muutti taloon.

36-vuotiaan naisen oli määrä huolehtia alkoholiongelmaisesta nuoresta, mutta sen sijaan hän huomasi olevansa rakastunut tähän. Parin suhde alkoi tiiviistä tekstiviestittelystä, joka muuttui yhä flirttailevammaksi. Lopulta Louise varasi heille yhteisen hotellihuoneen, jossa suhde vietiin fyysiselle tasolle. Tämän jälkeen tapailu jatkui yhä kiihkeämpänä, ja lopulta pariskunta muutti yhteen.

Kielletty rakkaus on aiheuttanut monien McHughin ystävyyssuhteiden katkeamisen. Nainen myös menetti hyvätuloisen työnsä lasten kotivalvojana Wilderness Experiences -asuntolassa. Erikoinen pari aikoo kuitenkin naimisiin ja suunnittelee yhteistä tulevaisuutta lapsineen.

– Ihmiset ovat sanoneen minulle suoraan, että olen heidän mielestään pedofiili. Se loukkaa todella paljon. Kun liikumme kadulla yhdessä, ihmiset luulevat minua Ryanin äidiksi. Emme kuitenkaan välitä siitä, rakastamme toisiamme, kertoi Louise McHugh Daily Mirror -lehdelle.