Mies ajoi autonsa naapurin katolle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Monet autokoulun oppilaat tietävät, että aina esimerkiksi parkkeeraaminen ei suju halutulla tavalla. Joskus kuitenkin kuskeille sattuu yllättäviä tilanteita ja onnettomuuksia, jotka herättävät ulkopuolisissa lukuisia kysymyksiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs eteläkalifornialainen mies onnistui parkkeeraamaan autonsa naapurin katolle. Epätavallinen onnettomuus sattui Glendalen seudulla viime viikonloppuna. Poliisi Sean Rileyn mukaan kuski menetti menopelinsa hallinnan mäkisessä maastossa, City News Service uutisoi.

Virkavallan edustaja kertoi kaupungin tiedotuspalvelulle, että kuski onnistui ajamaan autonsa erään talon katolle. Ajajan mukaan autoon oli tullut konevika. Autokuski, hänen vaimonsa ja naapurin koti säilyivät vahingoittumattomina onnettomuudessa. Suhteellisen ehjänä säilynyt auto saatiin katolta pois nostokurjen avulla.