Peniksetön mies sängyssä 100 naisen kanssa: ”Yksi heistä löi turpaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin brittiläisestä 39-vuotiaasta Andrew Wardlesta, joka syntyi ilman miehistä sukuelintä. Peniksettömyys on vaikuttanut manchesterilaisen miehen elämään monin tavoin, ja erityisesti se on vaikeuttanut hänen naissuhteitaan.

Nyt mies oli kertomassa asiasta This Morning -keskusteluohjelmassa. Andrew paljasti, ettei ongelma ole koskaan ollut tyttöystävien saamisessa, vaan heidän pitämisessään. Kun neitokaiset ovat tajunneen totuuden Wardlen miehuudesta, ovat monet reagoineet asiaan voimakkaasti. Osa heistä on ryhtynyt jopa väkivaltaisiksi järkytyttyään pahanpäiväisesti.

– On vaikea kertoa asiasta uudelle tyttöystävälle. Jotkut ovat kuitenkin olleet asian suhteen todella ymmärtäväisiä. Joskus eräs nainen löi minua turpaan, kun kerroin hänelle. Hän oli varmaankin vihainen, koska ajatteli minun valehdelleen. Tuollaista tietoa ei kuitenkaan voi sanoa saman tien, kertoi Andrew Wardle ohjelmassa.

Miehen mielestä monet naiset ovat olleet huojentuneita kohdatessaan herrasmiehen, joka on halunnut edetä suhteessa rauhallisesti. Wardle on omien sanojensa mukaan kellistänyt sata naista vuoteeseen. Parhaillaan Andrew seurustelee Freida-nimisen naisen kanssa. Uusi naisystävä tukee häntä prosessissa, jossa miehelle rakennetaan uusi penis.

Andrew Wardlen virtsarakko oli syntyessään ulkona kehosta. Arviolta yksi 30 miljoonasta miehestä syntyy tässä tilassa, jossa heillä on pieni, parin sentin ihopoimu peniksen tilalla. Useiden operaatioiden myötä miehen virtsarakko ja munuaisongelmat korjattiin, mutta hän kärsi silti masennuksesta. Hänelle rakennetaan tulevaisuudessa lääketieteen asiantuntijoiden avulla uusi penis käden ihosta, verisuonista ja hermoista.