Vida Guerran minimekko kuin roiskeläppä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra esiintyy usein paljastavissa asuissa. Tällä kertaa neitokainen ikuistettiin shoppailureissulla Hollywoodissa.

Playboy-lehdessäkin poseerannut julkkiskaunotar nähtiin kulkemassa pitkin tähtikaupungin katuja harvinaisen pienikankainen mekko yllään. Vidan asuste oli rohkean paljastava, sillä se ei todellakaan paljoa neitokaisen kuuluista muodoista peittänyt. The Grove -ostoskeskuksessa shoppaillut kaunotar näytti viisveisaavan häntä kuvaavista paparazzeista.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 37-vuotias Vida Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.