Farrah Abraham: ”En ole bilettäjä!” – juopottelee puolialastomana kuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan suositun Teen Mom -realitysarjan teiniäiti Farrah Abraham sekoili vastikään liikenteessä ja jäi kiinni rattijuopumuksesta Omahan kaduilla. Neito puhalsi poliisin testissä 1,47 promillea, mikä ylitti Nebraskan osavaltion 0,8-promillerajan miltei kaksinkertaisesti.

21-vuotiaan perheenäidin biletys on jatkunut, ja nyt kuvatodisteita on levinnyt verkkoon asti. Otoksissa nähdään Farrah Abraham bilettämässä seksikkäässä alusasussa Halo Ultra Lounge -baarissa, Omahassa. Muiden vähäpukeisten neitokaisten kanssa juhlinut realitytähti nautiskelee otoksissa shampanjapullostaan.

Hänen kerrottiin myös polttaneen tupakkaa naisten tanssiessa klubilla. Farrah päätyi varsin läheisiin väleihin erään naisjuhlijan kanssa, sillä parivaljakko kuvataan suutelemassa keskenään. TMZ-sivuston mukaan kyse oli alusvaateteemaisista bileistä, joihin Abraham osallistui tammikuussa.

Farrah Abraham maksoi 16.000 dollaria, eli 12.600 euroa, nenäleikkauksesta. Hänen nenänsä muotoiltiin uudelleen. Lisäksi hänen poskiinsa on asennettu implantit. Operaation suoritti plastiikkakirurgi Michael Salzhauer. Farrah Abraham on tehnyt töitä myös mallina. Teiniäiti kohtasi vuonna 2008 järkyttävän tragedian, kun hänen tyttärensä isä Derek Underwood menehtyi auto-onnettomuudessa vain kaksi kuukautta ennen Sophia-vauvan syntymää.