Helen Flanagan rintavassa asussa – etumus ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan julkaisee usein sosiaalisessa mediassa paljastavia otoksia, jotka imartelevat hänen rintavarustustaan. Hänen Instagram-blogissaan nähtiin äskettäin viimeisin taidonnäyte, jossa kohukaunotar esitteli vihreässä topissa rintavakoaan.

Nyt 22-vuotias neitokainen on osallistunut Chortle Comedy Awards -tapahtumaan seksikkäässä asussa, joka kiinnitti heti paparazzien huomion. Helenin mustan mekon leikkaus ja avonainen kaula-aukko tuovat hänen kurvikkaat 32E-muotonsa katsojan huomion keskiöön. Flanagan ei itse asuaan ujostellut, vaan väläytti hymyn kuvaajille.

Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.