Naapuri väittää: Justin Bieber uhkaili ja kävi kimppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisissa merkeissä. Erityisesti poptähden Euroopan kiertue kului kohuen saattelemana. Hänen uutisoitiin esimerkiksi lentäneen pihalle pariisilaisesta hotellista.

19-vuotias Justin Bieber ei kuitenkaan välty kohulta myöskään kotimaassaan. Supertähden naapuri väittää nyt Bieberin uhkailleen häntä pian sen jälkeen, kun laulaja palasi kotiinsa Kaliforniaan. Miehen mukaan syynä oli se, että hän valitti laulajalle tämän kodista kantautuneesta metelistä. Poptähden ystävien kerrotaan nimittäin tehneet Bieberin kodista maailmankiertueen ajaksi äänekkään bilekämpän.

Naapurin valitus johti hänen ja Justin Bieberin väliseen sanaharkkaan, jonka kiivastuttua turvamiehet kantoivat miehen pois laulajan tontilta. Naapuri ilmoitti tapauksesta viranomaisille, sillä hän väittää teinitähden uhkailleen häntä ja jopa käyneen hänen kimppuunsa fyysisesti. TMZ-verkkosivuston mukaan Los Angelesin viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.

Bieber on joutunut ongelmiin esimerkiksi alkuvuodesta, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailu ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Sittemmin hänen kerrottiin peruneen Lissabonin keikkansa huonon lipunmyynnin takia.