Suomalainen nettihitti: Lady Gaga ja Motörhead yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin internetissä laajaa huomiota saaneesta mashup-kappaleesta, jossa yhdistettiin poptähti Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hitti ja industrial rock -yhtye Nine Inch Nailsin kappale Head Like a Hole. Nyt mashup-rintamalla kuullaan uusi, vähintään yhtä hämmentävä tuotos.

Kyseessä on suomalaisen Jone Väänäsen käsialaa oleva The Face of Spades. Mashup-kappale yhdistää Lady Gagan Poker Face -jättihitin ja Motörheadin Ace of Spades -kappaleen. Motörhead-yhtyeen viskikurkkuisen Lemmy Kilmisterin laulu Gagan tutuksi tekemässä elektropop-kappaleessa on vähintäänkin hämmentävää kuunneltavaa.

The Face of Spades -mashupin tehnyt Jone Väänänen tunnetaan suomalaisen musiikin monitaiturina. Mies on työskennellyt tuottajana ja äänittäjänä, ja hän on myös soittanut koskettimia esimerkiksi metallibändi Insomniumin riveissä ja 51Koodia-yhtyeen livekokoonpanossa.