Minimekko kovilla: Coco esitteli muotonsa edestä ja takaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo on ollut viime aikoina pettämiskohun keskellä. Hänen viimeisimmäksi kullakseen väitetään promoottori Jamie Thomasta, jonka kanssa kurvitar vietti bile-iltaa Las Vegasissa.

Nyt kohukaunotar on julkaissut Whosay-palvelussa kurvikasta vartaloaan imartelevan otoksen, jossa Coco nähdään valkomustassa ihonmyötäisessä mekossa. Asun selkämyksessä on seksikästä pitsiä. Muutoin valkoinen trikoomekko näyttää kuultavan hieman läpi. Se tuo esille räppärin vaimon tunnetut muodot.

Ensimmäinen pettämisväite sai alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy parhaillaan oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa tilanteesta otettujen kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi. Tämän jälkeen eräs toinenkin mies julkaisi neidosta peppukuvia.