Mitä Kendra Wilkinson piilottelee uikkareissaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdessä. Hän tähdittää tulevaisuudessa sukellukseen keskittyvää Splash-realityohjelmaa muiden julkkistähtien ohella.

Nyt Kendra on nähty televisiosarjan kuvauksissa asussa, jonka valinnalla epäillään olleen eräs erityinen syy. Bikinien sijaan Kendran yllä nähtiin nimittäin niin sanottu monokini, joka peitti tehokkaasti vatsanseutua. Nyt Wilkinsonin huhutaan olevan raskaana ja yrittävän piilotella pyöristynyttä vatsaansa.

27-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.