Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokainen nainen on varmaankin edes kerran elämässään fantasioinut viillistä yöstä pahan pojan kanssa. Vaikka suurin osa naisista tietää, että tuhmeliineista ei ole pidemmän päälle kuin harmia, houkuttelevat nämä laitapuolen kulkijat neitokaisia täältä ikuisuuteen asti.

Femail First paljasti, mikä kovissa kundeissa oikeasti viehättää. Ensimmäiseksi listalle nousee pahoihin poikiin liittyvä jännityksen tunne. Totta kai pahoille teille ajautunut mies tuo naisen elämään jännitystä, etenkin jos kutkuttavan tunteen vastapainona on tasaisen tylsä arki.

Pahojen poikien kanssa kujeileminen lisää elämään myös draamaa. Toiset naiset hakevat tilanteita pysyäkseen vireessä, ja tätä iloa riittää rankkojen jätkien seurassa varmasti riittämiin. Tylsät ja kiltit pojat eivät tarjoa samanlaista vaaran viehätystä kuin särmäkkäät sällit, jotka elävät villisti ja vievät naisensa seikkailulle päivästä toiseen.