Nainen löysi makkarasta kissanraadon – ryhtyi palvomaan sitä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Elintarviketuotteista löytyy aika ajoin ällöttäviä yllätyksiä. Kuluttaja voikin hämmästyä kotonaan, kun tuotepaketista paljastuu ruoan lisäksi jotain muutakin. Kerroimme äskettäin lontoolaisesta perheenisästä, jonka muropaketista löytyi kuollut hiiri.

Nyt erään thaimaalaisen naisen kerrotaan reagoineen yllättävällä tavalla huomaamaansa ruokavirheeseen. 52-vuotias Krod Yotchomrang paistoi vähän aikaa sitten makkaroita, kun hän huomasi jotain outoa yhden makkaran sisällä.

– Olin leikkaamassa kolmatta makkaraa, kun huomasin sen sisällä pientä kissaa muistuttavan möykyn. Me melkein oksensimme, kun tajusimme, että söimme päivälliseksi kissan ruhoa, kertoi Krod Yotchomrang Bangkok Post -lehdelle.

Suurin osa ihmisistä olisi tässä tilanteessa heittänyt kissanraadon pois muiden makkaroiden ohella. Nainen toimi kuitenkin toisin ja rakensi alttarin makkarakissalle. Nyt hän rukoilee sen edessä.

Kun sana tapahtuneesta kiiri naapurustoon, myös Krodin ystävät ovat käyneet rukoilemassa kissanraadon edessä. Monet heistä ovat voittaneet sen jälkeen rahaa lotossa, joten nainen onkin sitä mieltä, että kuollut kissa tuo ihmisille hyvää onnea. Paikalliset viranomaiset yrittävät parhaillaan selvittää, miten kissan jäännökset päätyivät makkaran sekaan.