Cheryl Cole kylvyssä – kamerat räpsivät kuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului taannoin hajonneeseen Girls Aloud -lauluyhtyeeseen. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutunut Girls aloud perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin muita jäseniä olivat Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh.

Cheryl Cole ei kuitenkaan ole kadonnut julkisuudesta. 29-vuotias laulaja kaunistuttaa nyt L’Oreal -kosmetiikkayhtiön tuoretta mainoskampanjaa. Arvostetun muotikuvaaja Rankinin ottamissa kuvissa Cole näyttäytyy riisuutuneena kylpyammeessa.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.