Claudian bikinipeppu ei jättänyt kylmäksi – tangabikinit tekivät tehtävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Claudia Romani rakastaa bikineissä keikistelyä oli paikka sitten mikä tahansa. Yleensä hänet bongataan rannalta tai sen liepeiltä, sillä erityisesti jalkapallon ystävänä tunnettu näyttävä italialaiskaunotar asustaa nykyisin Yhdysvalloissa Miami Beachilla.

Eilen Claudia ikuistettiin viilentymässä Miami Beachin rannalla meren aalloissa. Mallikaunottarella oli yllään bikinit, joiden alaosa paljasti hänen pakaransa.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.