Kanye West pohti nimeä lapselleen – uhkasi antaa trendinimen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri, musiikkimoguli ja muotisuunnittelija Kanye West ei ole julkkisten joukossa kaikkein vaatimattomimmasta päästä. Räppäri kiinnittää parhaillaan kaiken huomionsa kesällä syntyvään esikoislapseensa, jonka äiti on hänen tyttöystävänsä Kim Kardashian.

Nyt Kanyen kerrotaan pohtineen tulevan lapsen nimeä. Mies on muiden Hollywood-tähtien tavoin innostunut erikoisista trendinimistä, eikä Westin perheen pikkuinen tule olemaan tässä asiassa poikkeus. Räppäri vitsaili äskettäin nimeävänsä lapsensa North-nimellä, joka tarkoittaa pohjoista.

Pienokaisen koko nimi tulisi mahdollisesti siis olemaan North West, joka suomentuu koomisesti luode-ilmansuunnaksi. Kimin taas kerrotaan harkinneen hieman vastaavaa nimeä Easton West, mutta kyseessä oli ilmeisesti vain Kimin julkinen vitsailu.

Monet tähdet antavat nykyään jälkikasvulleen nimen arkisten substantiivien mukaan, kuten Frost, Wolf, Honor, Haven ja Passion. Asiantuntijoiden mukaan sananimet yleistyvät, koska vanhempien mukaan ne ovat epätavallisia ja niillä on usein oma persoonallinen merkityksensä. Suosittuja ovat esimerkiksi musiikkiin, ruokaan, luontoon, väreihin ja eläimiin liittyvät nimet, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi, Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.