Koulupoikien ”pilailu” liian pitkälle – myrkyttivät opettajansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Opettajia kiusataan usein pieniä jäyniä tekemällä, kuten jemmataan kaikki kynät piiloon tai ujutetaan pierutyyny tuolin istuinosan alle. Nyt yhdysvaltalaisten poikien pila taisi mennä hitusen liian pitkälle, sillä he pistivät opettajan teehen desinfiointiainetta – useiden kuukausien ajan.

13-vuotiaat oppilaat laittoivat käsien desinfiointiainetta opettajan teehen ainakin kahden kuukauden ajan. WHAS11-televisiokanavan mukaan kaikki tiesivät opettajan nauttivan teen juonnista, joten pojat olivat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen ja pilailleet rankasti opettajan kustannuksella.

Pojat on nyt siirretty toiseen kouluun ja heitä syytetään myrkyttämisestä. Opettaja toipuu oppilaidensa jäynästä ja syö tällä hetkellä säännöllisesti lääkkeitä. Asiaa tutkineen poliisin mukaan poikien motiivi on jäänyt epäselväksi.