Ranta romahti saarella Yhdysvalloissa – vei mukanaan taloja! Katso hurja video

Ohhoh! · Stara.fi

Viime viikkoina Yhdysvalloissa on raportoitu lukuisista yllättävistä maahan ilmestyneistä suurista ja syvistä kuopista, jotka ovat vaatineet myös ihmishenkiä. Nyt Washingtonin osavaltiossa sijaitsevalla saarella on tapahtunut poikkeuksellinen luonnonilmiö.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Whidbeyn saarella nimittäin romahti valtava pala rantaa keskellä asuttua aluetta. Asukkaat olivat kuulleet aamuneljältä ukkosta muistuttavan äänen ja tunteneet maanjäristyksen. Ulos mennessään he olivat huomanneet, että suuri kaistale rantaviivaa oli romahtanut alas puineen päivineen aivan talojen vierestä. Vyörymä vei kuitenkin mukanaan myös rakennuksia.

– Näimme, että takapihalla ei ollut enää puita merimaiseman edessä ja että puolet takapihasta oli kadonnut, eräs asukas kommentoi ABC Newsille.