Ryan Reynoldsin projekti vaikeuksissa: Elokuva liian väkivaltainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijäkomistus Ryan Reynolds onnähty valkokankaiden lisäksi myös lukuisten seksikkäimpien miesten listoilla. Heat-lehden lukijat äänestivät taannoin komediarooliensa kautta maailmanmaineeseen nousseen Reynoldsin planeetan kolmanneksi seksikkäimmäksi mieheksi.

Ryan Reynolds näytteli vuonna 2009 ensi-iltansa saaneessa X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa, Deadpool-nimistä hahmoa. Tähti on haaveillut psykoottisen sarjakuvahahmon ikiomasta elokuvasta, mutta Reynoldsin unelmaprojekti ei tunnu saavan tuulta alleen. Syy on näyttelijän mukaan selvä: Elokuva olisi liian väkivaltainen isoille elokuvastudioille.

– Rakastan Deadpoolia, ja käsikirjoitus on työn alla… Mutta se on lähes K18-materiaalia. En usko, että elokuvastudio haluaisi riskeerata mainettaan tekemällä sitä, Ryan Reynolds paljastaa Contact Music -verkkosivustolle.

– Elokuva olisi vastaveto suuren luokan supersankarielokuville. Se kertoo miehestä, joka tietää olevansa elokuva- ja sarjakuvahahmo, joka on mieleltään epävakaa ja hyperväkivaltainen. Studioita on vaikea saada innostumaan siitä, tähti tilittää.

Ryan Reynolds nousi tunnetuksi ABC-televisiokanavan Two Guys and a Girl -komediasarjan myötä. Sittemmin näyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa, kuten X-Men Origins: Wolverine, The Proposal, Green Lantern, The Change-Up ja Just Friends. Reynolds oli taannoin naimisissa näyttelijätär Scarlett Johanssonin kanssa, mutta pariskunnan unelmaliitto päättyi eroon kahden vuoden yhteiselon jälkeen.