Lihaskimppu The Rock haluaisi James Bondin, Star Warsin ja Twilightin tähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dwayne ”The Rock” Johnson on amerikkalainen näyttelijä ja wrestling-tähti, joka teki alunperin läpimurtonsa showpainijana. Nyttemmin The Rock on tullut tunnetuksi erityisen vauhdikkaista elokuvarooleistaan, jotka ovat usein toimintapainotteisissa elokuvissa.

Nyt 40-vuotias Dwayne Johnson on kertonut uuden G.I. Joe -elokuvansa lehdistötilaisuudessa haluavansa seuraavaksi huippuelokuvasaagojen näyttelijäksi. Mies muun muassa väläyttelee tulevien unelmarooliensa olevan sellaisissa elokuvissa kuten Star Wars, James Bond ja Twilight. Vampyyrielokuvassa näyttelijä haluaisi esittää maailman miehekkäintä ja charmikkainta verenimijää.

Mies onkin varsinaisen actionsankarin perikuva lihaksikkaine muotoineen. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Tänä vuonna The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.