Kohukuvat Justin Bieberin kotibileistä julki – huumeita ja viinaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisissa merkeissä. Viimeksi teinitähden väitettiin uhkailleen naapuriaan ja jopa käyneen hänen kimppuunsa, mutta nuorukaisen lähipiiri on kiistänyt väitteet.

Nyt TMZ-julkaisu on kuitenkin saanut todisteita Bieberin kotona 19. maaliskuuta järjestetyistä rajuista juhlista, sillä erään mukana ollen henkilön ikuistamat valokuvat ovat päätyneet julkisuuteen. Huhujen mukaan bileissä käytettiin huumeita ja juotiin alkoholia.

Asunnossa oli noin 40 tyttöä ja muutama poika, mutta Justin Bieber itse ei ollut paikalla, sillä kotibileet järjesti hänen ystävänsä Lil Twist. Nyt julkisuuteen vuotaneissa valokuvissa nähdään muun muassa alkoholipulloja ja huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä. Bob Marleyn kuva seinällä vahvistaa, että kuvat ovat peräisin Bieberin kotoa.

Justin Bieber joutui ongelmiin esimerkiksi alkuvuodesta, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailukaan ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Bieber kertoi äskettäin Us Weekly -lehdelle, että hänen tulevaisuutensa on vielä hyvin avoinna. Hän saattaa suunnitella seuraavaa albumia tai kiertuetta, mutta näköpiirissä siintää myös mahdollinen tauko.