Kauhea kankkunen tosielämässä: Krapula-aamun painajainen olikin totta

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun krapula-aamuna herää siihen, että olohuoneessa luikertelee kolmemetrinen kalliokäärme, joka uhkaavasti luikertelee sohvalla makaavaa ystävää kohti kita ammollaan, voi itseltään kerran jos toisenkin kysyä: ”Mitä ihmettä eilen oikein tapahtui?”.

Tämän lauseen kysyi itseltään brittiäinen 29-vuotias Dwayne Matthews, joka ensijärkytyksestään selvinneenä päätti pelastaa kaverinsa joutumasta 14-kiloisen käärmeen päivälliseksi. Mies heitti suurikokoisen pytonin päälle peiton ja pisti luikertelijan säiliöön.

Mies oli ostanut käärmeen juovuspäissään ja hetken mielijohteesta sitä kauppanneelta mieheltä. Seuraavana aamuna idea osoittautui lähes kohtalokkaaksi, ja mies yritti päästä luikertelijasta eroon myymällä sen paikalliseen eläinkauppaan. Eläinkauppa oli kuitenkin tietoinen hiljattain varastetuista käärmeistä, ja pienen selvittelyn jälkeen krapulakäärmekin osoittautui varastetuksi.

Dwayne sai syytteen varastetun omaisuuden ostamisesta ja hänet tuomittiin sakkoihin, ja Bruce-nimiseksi käärmeeksi tunnistettu kalliokäärme palautettiin omistajalleen. Kalliokäärmeet ovat maailman kolmanneksi suurimpia käärmeitä, ja niiden tiedetään hyökänneen jopa krokotiilien ja antilooppien kimppuun. Kyseisten käärmeiden tiedetään myös tappaneen ihmisiä, Daily Mirror uutisoi.