Etsintäkuulutettu mies suurennutti rintansa huijatakseen poliisia – paljastui nolosti

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisoinnin kohteeksi päätyy etsintäkuulutettuja henkilöitä, joiden pakomatka päättyy nolon erheen vuoksi. Äskettäin kerroimme esimerkiksi taiwanilaisesta rikollisesta, joka epäonnistui paossaan nolon paitavalintansa takia.

43-vuotiaan Zhao-nimisen miehen hierontabisnekset keskeytyivät tammikuussa, kun poliisi suoritti ratsian hänen omistamassaan hierontasalongissa. Viranomaiset pidättivät paikan päältä viisi naista prostituutiosta, mutta itse omistajaa ei näkynyt mailla halmeilla.

Pidätyksen jälkeen paikka remontoitiin ja sitä alettiin vuokrata hierojille. Valitettavasti Zhao ei pystynyt pysymään pois paikalta. Uudessa ratsiassa poliisi löysi miehen hieromasta asiakasta naisen asussa, uutisoi Wenzhou Metropolis Daily -sivusto.

Syvemmät tutkimukset paljastivat, että Zhao oli itse asiassa käynyt läpi rintojen suurennusleikkauksen ja yritti luoda uutta uraa naisen näköisenä. Huijaus olisi muuten mennyt läpi, mutta poliisit huomasivat neidolla näkyvän aataminomenan. Omistaja on tällä erää vapautettu vankilasta, koska poliisi ei osaa päättää, laitetaanko hänet putkassa naisten vai miesten osastolle.