Jessie J niukoissa bikineissä: ”Kuin tennispallo…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhdista lavameikistään tunnettu poppari Jessie J muuntautui taannoin aiempaa kesymmäksi siistittyään ehostamistaan luonnollisempaan suuntaan. Brunettena tunnettu kaunotar toteutti taannoin hurjan tempauksen ja ajeli päänsä täysin kaljuksi BBC-kanavan Nenäpäivä-hyväntekeväisyyden nimissä.

24-vuotias Jessie J on nyt julkaissut itsestään kuvia Instagramissaan. Niistä tuoreimmassa hän keikistelee niukoissa bikineissä. Samalla Jessie vitsailee kuvatekstissä, että hänen päänsä näyttää aivan tennispallolta. Kuvan perusteella arvio osuukin oikeaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin taannoin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon. Jessie J:n tunnetuimpia kappaleita ovat Domino, Do It Like A Dude, Price Tag ja Nobody’s Perfect.