Mies leikkasi ”henkien kanavoimiseksi” peniksensä irti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Genitaalialueiden leikkeleminen lienee hurjimmsta päästä olevaa puuhaa, mitä ihmiset voivat toisilleen tai itselleen tehdä. Nyt eräs malesialainen mies on löytänyt internetistä uuden uskonnon, johon kuuluu peniksen irti leikkaaminen henkien kanavoimiseksi.

Star Online -sivusto uutisoi 40-vuotiaan miehen leikanneen isänsä peniksen irti sunnuntaina aamuyöllä. Mies oli kutsunut perheensä kokoon kertoakseen uudesta, internetistä löytämästään uskonnosta. Yhtäkkiä mies leikkasi 67-vuotiaan isänsä peniksen irti, jotta saisi miehen itkemään. Tämä oli välttämätöntä, jotta poika sai kanavoitua henget isänsä ruumiiseen.

Episodin jälkeen mies yritti katkaista myös peniksen siskonsa mieheltä, joka onnistui pakenemaan paikalta vahingoittumattomana. Mies päätti kuitenkin katkaista oman sukuelimensä, jonka jälkeen molemmat, sekä poika että isä, kiidätettiin sairaalaan. Molempien onneksi sairaalan tohtori sai kiinnitettyä penikset takaisin paikoilleen.