Koira söi pikkupojan sormen – isä ampui koiran ja kaivoi sormen vatsasta

Ohhoh! · Stara.fi

Erityisesti pitbull-koirat ovat aiheuttaneet verenhimoisilla hyökkäyksillään lukemattomia kuolemantapauksia ja loukkaantumisia, jotka ovat saaneet jatkoa myös viime viikkoina. Pitbullit eivät kuitenkaan ole ainoita vaarallisia koiria. Nyt eräs koira on iskenyt pikkupoikaan Yhdysvalloissa.

Floridalainen perheenisä joutui perjantaina tukalaan tilanteeseen, kun hänen 11-vuotias poikansa oli työntänyt kätensä perheen oman lemmikkikoiran häkkiin, ja koira puri poikaa vasempaan käteen. Isku oli niin voimakas, että koira puraisi irti pojan pikkusormen ja söi sen heti.

Isä ei jäänyt toimettomaksi, vaan soitti ambulanssin. Apua odotellessaan isä tappoi koiran ampumalla sitä useita kertoja ja leikkasi lemmikin sisältä sen nielaiseman pikkusormen. Poika, sormi ja isä lennätettiin helikopterilla lastensairaalaan, jossa sormi yritettiin kiinnittää takaisin. The Tampa Tribune -lehden mukaan vielä ei ole tietoa onnistuiko sormen kiinnittäminen.