Maria Shriver ei suostu poistamaan joulukoristeita – naapurit suivaantuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arnold Schwarzeneggerin ex-vaimo Maria Shriver oli taannoin runsaasti otsikoissa, kun toimintatähti paljasti elämänkerrassaan pettäneensä tätä useaan otteeseen. Schwarzenegger tunnusti kirjassa esimerkiksi, että hänellä on avioton lapsi perheen taloudenhoitajan kanssa. Uskottomuus johtikin pariskunnan eroon.

Nyt Maria Shriver on kuitenkin herättänyt huomiota ex-aviomieheensä liittymättömissä merkeissä. Naapureiden pinna on nimittäin alkanut kiristyä johtuen Shriverin tavasta pitää joulukoristeita kotinsa pihalla vielä kuukausia joulun jälkeen. TMZ-verkkosivusto on julkaissut jopa kuvia tähden jouluvaloista, jotka ovat varsin näyttävän näköiset.

Maria Shriverin naapurit eivät TMZ-verkkosivuston mukaan ole kehdanneet lähestyä tähteä suoraan asian merkeissä, sillä he pelkäävät loukkaavansa hänen tunteitaan. He kuitenkin toivovat tähden hankkiutuvan jouluisista koristeista pian eroon – siitäkin huolimatta, että joulusesonkiin on aikaa enää yhdeksän kuukautta.