Shannon de Lima nautiskeli olostaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen mallikaunotar Shannon de Lima nousi vuoden 2012 alussa viihdelehtien otsikoihin, kun poptähti Marc Anthony paljasti seurustelevansa hänen kanssaan. Sittemmin Shannon ja Jennifer Lopezin exä erosivat mustasukkaisuuden vuoksi, mutta mallikaunotar oli tullut jäädäkseen.

Pääsiäisena Shannon de Lima suuntasi lomailemaan Miamiin yhdessä uuden miesystävänsä, italialaisen liikemies Rommy Giannin, kanssa. Pariskunta on kuvattu rannalla lähes päivittäin, ja paparazzit ovat suorastaan parveilleet mallikaunottaren ympärillä.

Marc Anthony ja Shannon de Lima viettivät lähipiirin mukaan seurustellessaan hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä yhdessä, mutta seurustelusuhde ei ilmeisesti ollut vakavalla pohjalla. Se kariutui, kun Shannon sai kuulla Marcin tapailleen Jennifer Lopezia hänen tietämättään.