Naisen rasvaimu meni pahasti pieleen: ”Kutsun sitä pippeliksi”

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kauneusleikkausten tulokset voivat joskus olla jotain muuta kuin mitä operaatioilta odotetaan. Taannoin kerroimme esimerkiksi naisesta, jonka löystynyt peppuimplantti oli kääntynyt takamuksessa kokonaan väärin päin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

36-vuotiaan Helena Gracen tapaus on erilainen. Hän onnistui laihduttamaan hurjasti laihdutusleikkauksen avulla. Painon putoaminen jätti kuitenkin naisen kehoon paljon löysää ihoa. Lastenhoitaja ratkaisi asian teettämällä itselleen rasvaimun vatsaan.

Hän toivoi toimenpiteen kohottavan itseluottamustaan. Kauneusleikkaus ei kuitenkaan onnistunut odotusten mukaisesti, sillä se jätti hänen vatsansa epämuodostuneeksi. Helena paljasti tuntojaan My Naked Secret -ohjelmassa.

– Kun katson peiliin, en voi hyväksyä miltä näytän. Näytän rumalta. Kauneusleikkaukseni meni pieleen ja näytän sen takia friikiltä. Kutsun sitä pippeliksi, kertoi Helena Grace televisio-ohjelmassa.