Paris Hilton aitona Playboy-pupuna – muhkeat muodot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viettänyt viime kuukausina hieman hiljaiseloa otsikoista. Nykyään suomalaistaustaisen miesmallin, River Viiperin, kanssa seurusteleva tähti herätti taannoin kohua avaamalla muotiliikkeen Saudi Arabian Mekkaan.

Miljonäärisukuun kuuluva Paris yllätti faninsa pääsiäisviikonloppuna jakamalla Instagram-kuvablogissa jokseenkin ajankohtaisen otoksen. Kuvassa pinkkiin puputyttöpukuun sonnustautunut tähti poseeraa yhdessä Playboy-lehden perustajan, Hugh Hefnerin kanssa viimeksimainitun järjestämissä juhlissa Los Angelesissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Paris Hilton palaa ilmeisesti pian televisioon Meksikossa kuvatussa Paradise Hotel -realitysarjassa. Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hajuvesibisnes, joka on arvioitu peräti 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.