Sabrina Boing Boing kouri itseään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar ja DJ Sabrina Boing Boing saattaa olla tulevaisuuden kuumia nimiä glamourmallien markkinoilla. Blondi neitokainen on jo nyt onnistunut herättämään median kiinnostuksen imettämällä vasikkaa rinnoillaan.

Nyt muodokas julkkisneito on julkaissut vähäpukeisia otoksia Instagram-blogissaan. Eräässä otoksista Sabrinan bikinit näyttävät tehneen tenän, sillä kaunotar poseeraa jättirinnat paljaana. Hän peittelee epäonnista tilannetta käsillään. Muissa otoksissa nähdään niin ikään rintavia poseerauksia seksikkäissä topeissa ja mekoissa.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.