Bar Refaeli esitteli karvapallonsa – huomio kiinnittyy bikinivartaloon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen Bar Refaeli tunnetaan huippumallin uransa lisäksi myös siitä, että hän seurusteli vuosina 2005 – 2011 näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa. Refaeli on tuttu näky catwalkin lisäksi myös esimerkiksi alusvaatemainoksista.

27-vuotias mallikaunotar julkaisee aika-ajoin Instagram-tilillään faniensa iloksi vähäpukeisia otoksia itsestään. Nyt Bar Refaeli on jakanut Twitterissä kuvasarjan, jossa hän viettää aikaa Mishmash-nimisen villakoiransa kanssa – tietenkin bikineissä, uima-altaan reunalla.

– Koiran elämää, Bar Refaeli twiittasi.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.