Coco jännitti peppulihaksensa valokuvaan: ”Kyllä kannatti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo on ollut viime aikoina pettämiskohun keskellä. Pariskunta vietti kuitenkin pääsiäistä yhdessä ja vaalea kurvitar julkaisikin Whosay-blogissaan otoksia, joissa pari ruokailee yhdessä Lawry’s-ravintolassa Las Vegasissa.

Kyseisten otosten lisäksi neitokainen esitteli jälleen treenatun vartalonsa kuntoilutuloksia. Tutuksi tulleen tavan mukaisesti Coco paljasti muotojaan bikiniasukokonaisuudessa, jossa ei oltu todellakaan tuhlattu liikaa kangasta valmistusvaiheessa. Sininen asu tuo esille pakaralihastaan jännittävän tähden pepun.

– Jännitän peppulihastani… Kuten näette, omistautuminen kannattaa, kirjoitti Coco blogiinsa.

Ensimmäinen pettämisväite sai alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy parhaillaan oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa tilanteesta otettujen kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi. Tämän jälkeen eräs toinenkin mies julkaisi neidosta peppukuvia.