Irina haaveilee näyttävästi kesästä – pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on nähty kaunistuttamassa lukuisten vaatevalmistajien mainoksia. Taannoin hänet esimerkiksi valittiin Beach Bunny Swimwear -alusvaatermerkin viralliseksi mainoskasvoksi.

Kuten monet kevään 2013 kylmiin ilmoihin kyllästyneet, myös Irina Shayk haikailee lämpimien kesäsäiden pariin. 27-vuotias malli on ilmaissut tämän jakamalla Facebook-sivullaan kuvan, jossa hän makaa bikineissä uima-altaan reunalla, takanaan merimaisema.

– Kaipaan kesää, Irina Shayk kertoo kuvatekstissä.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.