Suosikkikoomikkoa uhkailtiin Twitterissä – poliisit puuttuivat tapaukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin lavakoomikoihin lukeutuva Jeff Dunham tunnetaan erityisesti vatsastapuhujana. Miehen suosituin hahmo lienee Achmed the Dead Terrorist, jonka videot ovat keränneet runsaasti katsojia Youtube-sivustolla.

Koomikolle iski taannoin vakavammat hetket, kun hän joutui tappouhkausten kohteeksi. TMZ-verkkosivuston mukaan Jeff Dunhamiin ja tämän perheeseen kohdistettiin useita uhkauksia tuntemattoman Twitter-käyttäjän toimesta. Dunham voinee kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä viranomaiset ovat jäljittäneet viestien lähettäjän.

– Sinulla on noin neljä kuukautta kuolemaan… Valitse, mitä teet ennen kuin KUOLET, yhdessä Twitter-viesteistä luki.

Suomessa vuonna 2010 esiintynyt Jeff Dunham on kerännyt Youtube-videoillaan jo yli 300 miljoonaa katselukertaa. Dunhamin hahmoja ovat Achmed the Dead Terroristin lisäksi muiden muassa Peanut, Walter, Melvin The Superhero, Bubba J ja Jose Jalopeno.