Justin Bieber oikeuteen tappouhkauksesta – läheiset suosittelevat ammattiapua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosionsa aallonharjalla teinitähti Justin Bieberiä tituleerattiin maailman suurimmaksi julkkikseksi. Tällä hetkellä tähti kuitenkin kierii pohjamudissa, ja hänestä onkin tullut lehdistön negatiivisten uutisotsikoiden maalitaulu.

Kaikesta ei voi silti mediaakaan syyttää, sillä poppari on itse edistänyt kirjoittelua itsestään yrittämällä esimerkiksi salakuljettaa apinan Saksaan.

19-vuotias Justin joutui vastikään ongelmiin myös kalifornialaisen naapurinsa kanssa, kun laulaja sylkäisi metelöinnistä valittanutta miestä kohti sanaharkan jälkeen. Naapuri väittää myös, että kanadalainen idoli uhkasi tappaa hänet. Tällä erää näyttäisi siltä, että Bieber joutuu tapahtuneen vuoksi oikeuden eteen, sillä Los Angelesin viranomaiset aikovat nostaa syytteet laulajaa vastaan.

Bieber itse kieltää kaikki 47-vuotiaan naapurin esittämät väitteet. Sisäpiiriläisten mukaan poptähti on vaarallisella polulla jouduttuaan ongelmiin lain kanssa. Ystävät ovatkin huolissaan, että pienet vastoinkäymiset johtavat tulevaisuudessa vielä suurempiin ongelmiin. Osa laulajan läheisistä toivoisi Justinin hakeutuvan ammattiapuun ajoissa, uutisoi TMZ-sivusto.

Justin Bieber joutui ongelmiin myös alkuvuodesta, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailukaan ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Bieber kertoi äskettäin Us Weekly -lehdelle, että hänen tulevaisuutensa on vielä hyvin avoinna. Hän saattaa suunnitella seuraavaa albumia tai kiertuetta, mutta näköpiirissä siintää myös mahdollinen tauko.