Kelly Brookin ja näyttelijäkomistuksen suhde totta – intiimi yhteiskuva vahvisti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin rugbypelaaja Thom Evansista. Pari päätti suhteensa urheilijan mustasukkaisuuden takia, sillä hän ei sietänyt kurvittaren läheistä ystävyyttä eksänsä Danny Ciprianin kanssa.

Kelly ja Danny ovat sittemmin lähentyneet toisiaan ja julkaisseet yhteiskuvia. Nyt suhteen voidaan kuitenkin sanoa edenneen vakavaksi, sillä Kelly julkaisi Instagram-sivuillaan intiimin kuvan hänestä ja poikaystävästään. Rakastavaiset nähdään otoksessa ilman paitaa toistensa käsivarsilla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

33-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.