Lindsay Lohanin rinta pullahti esiin – mekko petti nolosti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin pintapiirien julkkistähdet nousevat aika ajoin otsikoihin, kun heidän rohkeat asuvalintansa osoittautuvat hieman liiankin rohkeiksi. Joskus asut ovat nimittäin niin niukkoja, etteivät ne onnistu pitämään intiimejä ruumiinosia piilossa.

Näyttelijä Lindsay Lohan herätti vastikään hämmennystä julkaisemalla Twitter-palvelussa viestin, jossa kertoi olevansa virallisesti raskaana. Kyseinen teksti kirjoitettiin sosiaaliseen mediaan kuitenkin aprillipäivänä, joten kyseessä lienee aprillipila.

Lindsay Lohan ei olisi Lindsay Lohan, jos hän ei kohtaisi päivääkään ilman kohua. Tällä kertaa neitokaisen rintaliivittömyys kostautui hänelle helikopterilennolla Brasiliassa. Rinta nimittäin pullahti ulos näyttelijättären avonaisesta mekosta, jolloin paparazzit kiirehtivät nopeasti tallentamaan näyn kameralle. Kuvat ovat nähtävillä täällä.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.