Marilyn Mansonista tuli muotitalon mainoskasvo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen muusikko Marilyn Manson on musiikkinsa ohella tunnettu lukuisista shokeeraavista tempauksistaan julkisuudessa. Taannoin tähti säikäytti faninsa myös menetettyään yllättäen tajunsa esiintymislavalla.

Nyt Marilyn Manson on herättänyt hämmennystä julkisuudessa hieman odottamattomalla tavalla. 44-vuotias rokkari on nimittäin yksi Saint Laurent -muotijätin kevään 2013 mainoskasvoista. Mugler-muotitalon taiteellinen johtaja Nicola Formichetti jakoi Instagram-tilillään Mansonin kampanjakuvan, jossa tämä poseeraa mustassa nahkatakissa ja vahvoissa meikeissä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Marilyn Manson –yhtye toimi suosionsa alkuvaiheessa nimellä Marilyn Manson & The Spooky Kids. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa albumia. Sen jäseninä toimivat Marilyn Manson, Kenny ”Ginger Fish” Wilson, Jeordie ”Twiggy Ramirez” White, Chris Vrenna ja Andy Gerold. Yhtye tunnetaan esimerkiksi kristinuskoa ja Yhdysvaltoja kovalla kädellä kritisoivista sanoituksista ja esiintymisestä.