1,5 miljoonan dollarin iltapuku 24 karaatin kullasta: ”Priceless!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naiset kilpailevat usein iltajuhlissa siitä kenellä on näyttävin ja kallein iltapuku. Nyt on löytynyt asu, jonka kantaja tulee hyvin suurella todennäköisyydellä olemaan ylivoimaisesti juhlien kuningatar. Se on nimittäin tehty kullasta.

Suunnittelija Zac Posen on suunnitellut ja valmistanut iltapuvun, joka on valmistettu 24 karaatin kullasta. Arvoltaan asu on huimat 1,5 miljoonaa dollaria, eli aivan tavallisesta vaatekaupasta sitä on turha tiedustella.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Ensimmäisen 24 karaatin puvun tekeminen oli minulle mittaamattoman arvokas kokemus. Luksus viehättää minua ja se saa minut luovaksi, joten suunnitteluprosessi oli jännittävä, Zac Posen kertoi Splash Newsille.

Jäätelömerkin markkinointikampanjaan tehty asu on suunniteltu muistuttamaan sulavaa jäätelöä. Iltapuku nähdään ensimmäisen kerran punaisella matolla 18. huhtikuuta Tribecan elokuvafestivaaleilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash