”Justin Bieber ei ole tervetullut tänne”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen teinipoppari Justin Bieberin massiivinen julkisuus tuntuu kääntyneen tähteä itseään vastaan. Pahat kielet kertovat jatkuvasti uusista vastoinkäymisistä ja ongelmista lain kanssa.

Apinan salakuljettamista Saksassa yrittänyt tähti tullee saamaan rikoksestaan jättisakot, ja lisäksi hän joutunee pian oikeuden eteen uhkailtuaan kalifornialaista naapuriaan tapolla.

Nyt 19-vuotias Justin on joutunut seurueineen ongelmiin wieniläisessä yökerhossa. Popparin henkivartijat tuhosivat Austrian Times -lehden mukaan fanien kamerat ja älypuhelimet Passage-yökerhossa, kun väkijoukko ympäröi Bieberin hänen keikkansa jälkeen. Seurueen väkivaltainen käytös toi lopulta teinitähdelle porttikiellon klubille.

– Justin Bieber ei ole enää tervetullut tänne, kertoi yökerhon omistaja Joachim Bankel lehdelle.

Bieberin edustaja ei ole kommentoinut asiaa mitenkään. Tämä ei ole ainoa kerta, kun poptähti joutuu ongelmiin bileiltansa aikana. Bieber käännytettiin äskettäin pois lontoolaiselta Circue Du Soir -klubilta, kun hän saapui sinne juhlimaan syntymäpäiviään alaikäisten ystäviensä kanssa.

Justin Bieber joutui ongelmiin myös alkuvuodesta, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailukaan ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Bieber kertoi äskettäin Us Weekly -lehdelle, että hänen tulevaisuutensa on vielä hyvin avoinna. Hän saattaa suunnitella seuraavaa albumia tai kiertuetta, mutta näköpiirissä siintää myös mahdollinen tauko.