Kim Kardashian on paisunut valtavaksi! Purjehti ulos jäätelöbaarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan. Raskauskiloja on kertynyt aikamoinen määrä, mutta superjulkkis ei ole edes yrittänyt piilotella lisäkilojaan, vaan näyttää olevan niistä jopa hieman ylpeä.

32-vuotias Kim Kardashian kuvattiin eilen kaikessa komeudessaan poistumassa jäätelöbaarista Los Angelesin Studio Cityssä. Kuvista nähdään hyvin kuinka suureksi hän on kasvanut. Samoissa lukemissa oli aiemmin myös esimerkiksi Jessica Simpson oman raskautensa aikaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.